Träning

Hur går träningen till?

Alla våra träningspass består av uppvärmning, genomgång av teknik och en så kallad “wod”. Namnet wod kommer från “workout of the day”. Woden består oftast av två eller tre övningar, där du får utmana dig själv och testa dina gränser.


En wod är intensiv och har ett tydligt mål – att öka din arbetskapacitet. Den kan vara upplagd på två vis, antingen ska du utföra ett givet arbete så fort som möjligt, eller så ska du utföra så mycket arbete som möjligt på en given tid – en så kallad AMRAP

eller As Many Rounds As Possible.TRÄNING FÖR ALLA

Jag är för gammal, för otränad? Nej, alla kan träna med oss. Vi anpassar oss efter den fysik du har när du kommer, sedan förbättrar vi den vecka för vecka. Resultaten kommer fort hos HEAT76!


Har du någon skada? Då ser vi till att du kan vara med och träna ändå, vi undviker bara skadeområdet.


Du kan vara med – coacherna skalar och anpassar övningarna efter dina behov och tar alltid hänsyn till om du har ont någonstans.

Detta gäller givetvis inte träningsvärk 😉


KLARAR JAG AV DET?

Vi börjar lugnt och tar det därifrån. Du får såklart testa flera gånger helt gratis hos oss. Vi vill att du ska känna oss, och vi ska känna dig.


VILKA TRÄNAR PÅ HEAT76?

Just nu har vi deltagare ifrån 13 till 68 år och alla har helt olika fysiska förutsättningar. Vi anpassar träningen för att den ska funka för just dig, och det är vi otroligt skickliga på. Detta gör att precis alla kan vara med, även du!

HEAT76

Personlig träning i grupp


Jag är för gammal, för otränad?

– Nej, alla kan träna med oss! Vi anpassar oss efter den fysik du har när du kommer, sedan förbättrar vi den vecka för vecka. Resultaten kommer fort hos HEAT76

STYRKA

Ett kombinerat teknik- och styrkepass, ofta med basövningar som t ex bänkpress, marklyft och benböj.


Träna utomhus

Utmana dig själv med ett varierat och galet utomhuspass där du får uppleva t ex. löpning, backar, traktordäck, trappor och bänkar under passet. Ett tufft kombinerat flås- och styrkepass som anpassas till din individuella kapacitet


TEKNIK

Vi ser till att förbättra din teknik. Vårt mål är att du ständigt ska bli bättre på våra övningar innan du lämnar lokalen, oavsett om det är första gången du provar övningen eller om du bara vill förbättra dig.


RÖRLIGHET

En god rörlighet är grunden för att kunna positionera sig bra i de flesta komplexa övningar. Bättre rörlighet kommer göra att du kan lyfta mer, hålla dig skadefri och i sin tur gör det att du kan hålla en högre frekvens i de högintensiva delarna. Därför är vi noga med att stretcha och töja under våra pass.HEAT76

Industrigatan 14

821 41 Bollnäs

(Baksidan av Tuppzhuset)

Klicka för beskrivning

KONTAKTINFORMATON

Anders Ungman

info@heat76.se

070-249 78 26

TRÄNINGSTIDER

Klicka här

Copyright © 2020 heat76.se

All Rights Reserved


Hos oss får du personlig träning i grupp som aktiverar alla dina muskelgrupper och sätter igång förbränningen på ett intensivt och effektivt sätt.

Få inspiration ifrån vår Instagram och kom igång med HEAT76 du med!

Syftet är att du ska få de resultat du vill ha och samtidigt ha roligt!

 


HEAT76 möter dina tankar och hjälper dig att nå dina mål. Vi ser inte bara att du ska utvecklas – utan att du ska klara av saker du inte tidigare trodde var möjligt.


Hälsinglands mest drivna coacher anpassar ditt träningsupplägg utefter din individuella kapacitet och målsättning. Vi ser till så att du blir sedd, hjälper dig att korrigera din teknik och pushar dig i rätt riktning med glimten i ögat.


Hos oss arbetar vi hårt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din personliga träning. Vi stöttar dig med både personlig- och online coaching.

VI ANPASSAR DIN

TRÄNING

Vi är otroligt skickliga på att anpassa träningen utifrån alla människors skiftande behov – vi följer dig, ger dig verktygen du behöver och stöttar dig hela vägen.

Vad tränar man hos er?

På HEAT76 tränar vi en kombination av styrketräning och konditionsträning där funktionella övningar utförs med en hög intensitet och en konstant variation. Du förbättrar inte bara din muskelstyrka – även din syreupptagningsförmåga, uthållighet,

balans och snabbhet. Syftet är att du ska få de resultat du vill ha och samtidigt ha roligt!

Naturliga rörelser

Vi människor är skapta för att röra på oss, rörelser som att stå, sitta, lyfta, kasta, putta, dra, klättra och springa.

Där har du grunden och med hjälp av dessa rörelser skapar vi  en oändlig variation av underhållande träningspass för just dig.