Kundomdömen

Kundomdömen

Läs gärna om våra medlemmars upplevelser med oss.

Anki Ström, 61 år

Anki ström är 61 år och har sedan februari 2019 tränat med oss på Heat76. Anki är en otroligt varmhjärtad och glad person som har imponerat och inspirerat oss alla. 

Jag har fått äran att intervjua Anki och ge er som läser detta en möjlighet till att bli inspirerade att våga börja träna❤


När Anki började hos oss hade hon ont i foten då hon tidigare hade brutit den. Något som hon verkligen uppskattade på Heat76 var att hon blev sedd. Coacherna lyssnade och anpassade träningen efter hennes förutsättningar. Hon berättar även att foten är idag mycket stabilare tack vare att hon har gjort övningar som har varit anpassad efter hennes fot.


På Heat76 jobbar vi mycket med våra egna kroppar i kombination med vikter och andra redskap. Jag frågade henne om hon har testat just denna typ av träning förr? 

Aldrig, sa hon. ”Jag hade aldrig innan gjort en burpee under hela mitt liv och innan jag började på Heat76 kunde jag inte göra en riktig situps men nu kan jag!”


– Vad fick dig att börja träna på Heat76? 

”Jag har som mål att må bra och det gör jag när jag tränar. Sen är jag i den åldern där det är viktigt att röra på sig för att orka. Min sjukgymnast rekommenderade mig också att träna på Heat76 då han sa att ni tänker både på styrkan, tekniken och rörligheten - Vilket är något min kropp behöver.” 


Förutom att Anki nu kan göra Burpee och riktiga situps så säger hon också att resultaten hon har fått efter att ha börjat tränat på Heat76 är att hon har fått mycket mer energi. Hon sover mycket bättre på nätterna, hon orkar leka med sina barnbarn och har fått en mycket bättre hållning. 

Sen ler Anki till mig och säger ”sen har jag också behövt köpa mig ett par mindre byxor”.


Avslutningsvis vill Anki säga att Heat76 kan hon rekommendera till alla. 

 ”Det som är så fantastiskt här är att alla kan vara med och att alla blir sedd. Oavsett var man befinner sig i livet så anpassar coacherna sig efter ens styrka, rörlighet och teknik. Jag lovar att du som kommer våga börja träna på Heat76, kommer att märka skillnad. Jag ångrar inte en dag att jag klev in genom dörrarna.”

ANNELIE, gymnasielärare

Det bästa med att träna med Anders var förstås att resultatet blev så bra och  som jag ville. (Starkare, spänstigare och piggare och skadefri) Passen kändes genomtänkta och kunnigt planerade. Varje pass var en utmaning – men som jag kunde klara och känna mig nöjd över.


Träningen var dessutom upplagd på ett sätt så att jag fick lära mig själv mycket om träning och därför känner jag mig ganska säker på vad jag vill göra nu när jag går till gymmet själv. Det är väldigt roligt!


Jag rekommenderar gärna Anders till andra och då både privatpersoner och olika grupper, (som jag ju också varit med på) eftersom man alltid lämnar träningen glad och energipåfylld och dessutom ger träningen verkligen bra resultat och det känns härligt.

ANNA, fysioteraput

Det jag gillar mest med träningsformen är att den är så effektiv. Varje träningspass är en utmaning och samtidigt som man tränar utifrån sina egna förutsättningar peppas man att verkligen ge järnet! Träning tillsammans med andra och med en riktigt kunnig och inspirerande ledare, som Anders, gör att det är lätt att gå och träna.


Det här är träning som jag varmt rekommenderar till kompisar, företag och andra grupper – till alla som både vill ha resultat och ha roligt på träningen!

JOHAN, musiklärare/snickare

Det roligaste  är att veta att när man kommer till ett pass med Anders så har han tänkt igenom och fyllt hela passet med bra övningar – att dom övningarna är skräddarsydda för just mig och för oss som grupp. Träningsformen känns perfekt.


Övningarna är inte statiska, utan bygger på att man har balans och att kroppen används som den är tänkt att användas. Han vet vad vi klarar av och får oss att pusha våra gränser.


Sedan är det en trygghet att han är med hela tiden och ser till att vi gör övningarna rätt och han peppar oss så att vi inte ger upp!

Trots att vi går hos Anders kontinuerligt så lyckas han göra pass som hela tiden känns utmanande och som följer vår utveckling. Kanon helt enkelt!


LISA, test och utveckling

Det bästa är att få komma igång och få vägledning. Att träna intervaller intensivt är en träningsform som passar mig. Man tränar efter egen dagsform och känner att kondition, styrka, intensitet och balans ökar efter varje gång. Att träna i grupp gör att träningen blir skoj, ingen dag är den andra lik.


Jag skulle definitivt rekommendera andra företag eller vänner och familjer att prova på att träna på HEAT76. Har man väl börjat ser man att det faktiskt är roligt med träning  – då det oftast är olika moment varje gång man tränar blir det aldrig enformigt eller tråkigt.

GERT, Fysioterapeut, Göteborg

Det bästa är att det är varierat och välplanerat – med en kunnig ledare som gör att hela gruppen har kul och får bra träning.


Rekommenderar definitivt detta till andra! Du kommer få roligt, bra sammanhållning och väldigt bra träning utefter dina behov.


MALIN, vikarie på skola

Det roligaste med träningen var variationen på träningspassen och att träningen var anpassad efter vad man själv ville få ut av den. Samt att man fick motivation till att utmana sig själv.


Det är roliga och effektiva träningspass och att träna med sina vänner gör att det känns mer personligt och det blir roligare!


Jag skulle absolut rekommendera detta till andra kompisgäng.

HEAT76

Industrigatan 14

821 41 Bollnäs

(Baksidan av Mio)

Klicka för beskrivning

KONTAKTINFORMATON

info@heat76.se

070-249 78 26

Copyright © 2020 heat76.se

All Rights Reserved