Hot Like Heat


Hot Like Heat är vårt kostprogram som är under 6 veckor. Under dessa veckor ingår man i en kostgrupp på 16 personer och två personliga rådgivare. Kostprogrammet börjar med att man får en hemläxa där man fyller i sina mål, vikt, ålder, mått, arbetssituation och hur man äter idag mm. Utifrån svaren får man personlig rådgivning på vad man bör tänka på för att uppnå sina mål.

 

I kostgruppen får man stöd, pepp och motivation från de andra deltagarna. Detta gör att man skapar en gemenskap och sammanhållning som hjälper en att skapa nya rutiner. Utöver det får man tilldelade utmaningar och råd gällande kost och hälsa som rådgivarna delar med sig av i kostgruppen. Dessa 6 veckor är en utbildning i hur man skapar rutiner för en hållbar och hälsosam livsstil. 

 

Vi utesluter en del livsmedel helt, men annars äter vi vanlig mat. För en del personer kan vi även rekommendera att utesluta fler livsmedel beroende på vilka mål och kostvanor man har idag. Sen får man också ett personligt steg mål man ska uppnå varje dag.

 

Varje deltagare får tillgång till en egen sida med flera olika verktyg. Dels en receptbank som innehåller över 400 recept (både vegetariska och allergianpassade recept finns med). Man kan också registrera sin mat och dagliga aktivitet samt se sitt rekommenderade kaloriintag. På denna sida sker även all privat kommunikation med rådgivarna.

 

Vart du än bor, kan du delta i Hot Like Heat. Vi har ett fysiskt uppstartsmöte dagen innan vi kickar igång som man har möjlighet att delta på. En sammanfattning skickas till dom som inte kan närvara. För övrigt sker all kommunikation digitalt.

 

Vill du genomföra en sund och hållbar förändring?

Då är Hot Like Heat något för dig.


Nästa omgång startar våren 2021. Är du intresserad, lämna en intresseanmälan.

HEAT76

Industrigatan 14

821 41 Bollnäs

(Baksidan av Mio)

Klicka för beskrivning

KONTAKTINFORMATON

info@heat76.se

070-249 78 26

Copyright © 2020 heat76.se

 All Rights Reserved