Före efterbilder


 VILL DU OCKSÅ FÅ RESULTAT?

– Haka på oss på HEAT76!

FÖRE OCH EFTERBILDER

Anki längtar till varje pass säger hon. Bättre betyg än det kan vi inte få. Med justeringar med mat och kost och en härlig fart på våra träningspass. Så har hon hittat sin perfekta vikt och hälsa. Tack att du väljer oss. Du är en inspiration för oss alla Anki!

Vår glada, pigga Emma har på 3 månader tappat 8,5 kg, lagt på sig muskler, trimmat midjan och fått mycket bättre energi.


Emma älskar vårt stöd och pepp man får på våra träningspass av både coacher och andra medlemmar.

Amanda som jobbar på O´learys i Bollnäs bestämde sig för att ta kontroll över sin kropp när hon vägde 121 kg. På bara 12 månader har hon tappat hela 60 kg, nu med en vikt på 61 kg och en fantastisk kropp.         Hon tränar tre gånger  i veckan på HEAT76 och vilken resa hon gjort!

MATTS JONSSON IFRÅN BOLLNÄS

Matts som jobbar på Tuppz i Bollnäs har förändrat sin kropp enormt på ett år. Han har gått ner 17 kg i fett, lagt på sig närnare 8 kg muskler och blivit minst 10 år yngre.

Mathilda jobbar i charken på Ica Kvantum i Bollnäs och tappat hela 8 cm i midjan hos oss. Bilden på Mathilda i bikini är tagen då hon redan tränat hos oss i några månader, sedan hon började har hon totalt har hon gått ner ca 15 kg i fett och lagt på sig 10 kg muskler. Nu tränar hon två dagar i veckan för att hon tycker att det är så roligt och för att hon känner sig både piggare och starkare.

Annica Lindström ifrån Bollnäs har jobbat inom vården i 14 år och kämpar dagligen med reumatism. Hon har blivit tvungen att byta jobb och har svårt att minska i vikt pga.

mediciner och inflammationer i kroppen.

 

Den 21 Oktober 2017 vägde Annica 93 kg med ett midjemått på 115 cm. Efter 4 månader hos oss visar vågen 85 kg, hon har minskat 20 cm i midjan, fått mindre smärta i sina händer och äter en lägre dos medicin. Hon tränar 3 dagar i veckan på HEAT76 och hennes favorit

 är burpees eftersom den övningen formar hela kroppen.

 

Cecilia Jonsson började i mars 2018 fundera över sina kostvanor kombinerat med träningen på heat.


Hon har nått sin målvikt, byggt på sig muskler och det strålar verkligen om henne! Kläderna sitter snyggare och garderoben har bytts ut.


Hennes löpning har blivit lättare & snabbare och hon har vågat sig på ett gäng träningsresor. Hon fortsätter att utmana sig själv på heat76 tillsammans med vårt glada gäng.

Peter Johansson


Resultatet av 12 veckors hård träning med Heat76 samt kostförändring.


Vikt 83,7 kg - 70,4 kg

Fett 28,3 % - 14,6 %

Muskler 35,2 % - 43,2 %


Hur kommer du att se ut efter 12 veckor? =)

KONTAKTINFORMATON

Anders Ungman

info@heat76.se

070-249 78 26

TRÄNINGSTIDER

Klicka här

HEAT76

Industrigatan 14

821 41 Bollnäs

(Baksidan av Tuppzhuset)

Klicka för beskrivning

HEAT76

Personlig träning i grupp


Jag är för gammal, för otränad?

– Nej, alla kan träna med oss! Vi anpassar oss efter den fysik du har när du kommer, sedan förbättrar vi den vecka för vecka. Resultaten kommer fort hos HEAT76

Copyright © 2020 heat76.se

All Rights Reserved