Kundomdömen

DIN ÅSIKT BETYDER MYCKET

För oss är det viktigt att våra kunder trivs och

vill dela med sig av sina erfarenheter.


Vill du vara med och berätta om din upplevelse?

ANNELIE, gymnasielärare

Det bästa med att träna med Anders var förstås att resultatet blev så bra och  som jag ville. (Starkare, spänstigare och piggare och skadefri) Passen kändes genomtänkta och kunnigt planerade. Varje pass var en utmaning – men som jag kunde klara och känna mig nöjd över.


Träningen var dessutom upplagd på ett sätt så att jag fick lära mig själv mycket om träning och därför känner jag mig ganska säker på vad jag vill göra nu när jag går till gymmet själv. Det är väldigt roligt!


Jag rekommenderar gärna Anders till andra och då både privatpersoner och olika grupper, (som jag ju också varit med på) eftersom man alltid lämnar träningen glad och energipåfylld och dessutom ger träningen verkligen bra resultat och det känns härligt.

ANNA, fysioteraput

Det jag gillar mest med träningsformen är att den är så effektiv. Varje träningspass är en utmaning och samtidigt som man tränar utifrån sina egna förutsättningar peppas man att verkligen ge järnet! Träning tillsammans med andra och med en riktigt kunnig och inspirerande ledare, som Anders, gör att det är lätt att gå och träna.


Det här är träning som jag varmt rekommenderar till kompisar, företag och andra grupper – till alla som både vill ha resultat och ha roligt på träningen!

JOHAN, musiklärare/snickare

Det roligaste  är att veta att när man kommer till ett pass med Anders så har han tänkt igenom och fyllt hela passet med bra övningar – att dom övningarna är skräddarsydda för just mig och för oss som grupp. Träningsformen känns perfekt.


Övningarna är inte statiska, utan bygger på att man har balans och att kroppen används som den är tänkt att användas. Han vet vad vi klarar av och får oss att pusha våra gränser.


Sedan är det en trygghet att han är med hela tiden och ser till att vi gör övningarna rätt och han peppar oss så att vi inte ger upp!

Trots att vi går hos Anders kontinuerligt så lyckas han göra pass som hela tiden känns utmanande och som följer vår utveckling. Kanon helt enkelt!


LISA, test och utveckling

Det bästa är att få komma igång och få vägledning. Att träna intervaller intensivt är en träningsform som passar mig. Man tränar efter egen dagsform och känner att kondition, styrka, intensitet och balans ökar efter varje gång. Att träna i grupp gör att träningen blir skoj, ingen dag är den andra lik.


Jag skulle definitivt rekommendera andra företag eller vänner och familjer att prova på att träna på HEAT76. Har man väl börjat ser man att det faktiskt är roligt med träning  – då det oftast är olika moment varje gång man tränar blir det aldrig enformigt eller tråkigt.

GERT, Fysioterapeut, Göteborg

Det bästa är att det är varierat och välplanerat – med en kunnig ledare som gör att hela gruppen har kul och får bra träning.


Rekommenderar definitivt detta till andra! Du kommer få roligt, bra sammanhållning och väldigt bra träning utefter dina behov.


MALIN, vikarie på skola

Det roligaste med träningen var variationen på träningspassen och att träningen var anpassad efter vad man själv ville få ut av den. Samt att man fick motivation till att utmana sig själv.


Det är roliga och effektiva träningspass och att träna med sina vänner gör att det känns mer personligt och det blir roligare!


Jag skulle absolut rekommendera detta till andra kompisgäng.

HEAT76

Personlig träning i grupp


Jag är för gammal, för otränad?

– Nej, alla kan träna med oss! Vi anpassar oss efter den fysik du har när du kommer, sedan förbättrar vi den vecka för vecka. Resultaten kommer fort hos HEAT76

HEAT76

Industrigatan 14

821 41 Bollnäs

(Baksidan av Tuppzhuset)

Klicka för beskrivning

KONTAKTINFORMATON

Anders Ungman

info@heat76.se

070-249 78 26

TRÄNINGSTIDER

Klicka här